Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перший крок до майбутньої професії - проходження практики в суді

23 квітня 2018, 15:19

Сумський районний суд Сумської області завжди відкритий для студентів  навчальних закладів, що готують спеціалістів у галузі права, адже правова освіта має важливе значення у вихованні громадськості  поваги до закону і прав людини.

Вже з початку року абітурієнти кількох навчальних закладів України, які обрали професію юриста та закріплюють теоретичні знання практичними навиками, пройшли навчальну практику в суді. 

З квітня  по червень  2018 року виробничу практику проходять студенти 4-го курсу коледжу Сумського національного аграрного університету Артем Катрич, Юлія Мірошниченко, Аліна Паньова.

Під час проходження практики студенти ознайомляться з організаційною структурою суду та набудуть практичного досвіду роботи у суді, зокрема їм продемонструють роботу комп’ютерної програми документообігу загальних судів «Д-3», оформлення матеріалів справ, також відвідають судові засідання  та ін.

Сподіваємося, що досвід, який вони набудуть під час практичного навчання, стане у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.

 

За повідомленням прес-служби суду