Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Баштанському райсуді Миколаївської області відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню організації робочого часу та культури спілкування працівників апарату суду

20 квітня 2018, 10:00

          19 квітня 2018 року в Баштанському районному суді Миколаївської області відбувся круглий стіл, під час якого було обговорено: етичні норми в суді, культура спілкування, ефективне планування робочого часу.

         У роботі круглого столу взяли участь керівник апарату суду, заступник керівника апарату суду та працівники апарату суду. Відкрила захід керівник апарату суду Панчук Тетяна Петрівна, яка вітаючи учасників, висловила думку про користь та доцільність проведення подібних заходів. Метою проведення круглого столу було поглибити знання з питань етикету в суді; визначити складові планування робочого часу працівників.

         Під час заходу було заслухано виступи :

         помічника судді Рафальської Катерини Володимирівни на тему: "Культура спілкування";

         головного спеціаліста з інформаційних технологій Стецюка Дмитра Олеговича на тему: "Ефективне планування робочого часу. Як все встигнути?";

         секретаря судового засідання Хижняк Катерини Анатоліївни на тему: "Етичні норми в суді".

         Робота круглого столу проходила у формі жвавої дискусії, різнопланових запитань -відповідей, перегляду відеороликів на вищезазначені теми та обміну думками.

         По закінченню виступів, керівником апарату суду, було висловлено пропозицію про необхідність розроблення та вручення пам'яток працівникам Баштанського районного суду, які допоможуть вдосконалити роботу та ефективно спланувати робочий час.

         За результатами проведеного круглого столу керівником апарату суду було підведено підсумки проведеного заходу та надані практичні поради щодо спілкування, поведінки працівників та планування робочого часу.

 За повідомленням прес-служби суду