Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Краснолиманський міський суд Донецької області провів інформаційно-виховну годину «Цілі та завдання суду» в Дробишевській загальноосвітній школі

19 квітня 2018, 16:22

          19 квітня 2018 року Краснолиманський міський суд Донецької області  провів інформаційно-виховну годину «Цілі та завдання суду» в Дробишевській загальноосвітній школі.

          Інформаційно-виховну годину було проведено, згідно з планом спільних заходів Краснолиманського міського суду та Управління освіти, молоді та спорту Лиманської міської ради на 2018 рік з учнями 8-11 класів, кількість яких становила понад 100 осіб.

         

Під час інформаційно-виховної години  суддя-спікер Мірошниченко О.В. сформував у учнів уявлення про організацію судової влади, здійснення правосуддя, завдання суду.

          Помічник судді Полупан К.А. ознайомила учнів зі символами, символікою судової влади, різноманітністю суддівських мантій у різних країнах світу.

          Помічник голови суду  Ковнєрова І.О.  ознайомила учнів з історією утворення Краснолиманського міського суду, розповіла про голів суддів,  штатну чисельність суддів та працівників  апарату суду .

 

          Заступник керівника апарату Роменська В.М. ознайомила присутніх з структурою суду, вимогами до кандидатів на посаду судді. Розповіла про  посадові обов’язки працівників апарату суду  та про те, яку інформацію можливо отримати на офіційній сторінці суду та в соціальній мережі Facebook.

За повідомленням прес-служби суду