Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підписано договір про співпрацю між Вінницьким міський судом та ДонНУ ім. В. Стуса

18 квітня 2018, 09:44

Вінницький міський суд Вінницької області в особі голови суду Андрія Михайленка та Донецький національний університет імені В. Стуса в особі ректора Романа Гринюка підписали договір про співпрацю. Зустріч відбулася 12 квітня 2018 року на базі університету. Крім очільників, у заході взяли участь керівник апарату суду Неля Гудемчук, заступник керівника апарату Руслана Федорова та кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільного права і процесу Антонюк Олена.

Метою договору є співпраця між Сторонами щодо спільних навчальних, наукових та прикладних проектів, проходження практики, стажування студентів у суді.

«Наша взаємодія, яку ми офіційно закріпили документом про співпрацю, стане запорукою покращення рівня довіри до судової гілки влади, а також стимулюватиме можливості для правового розвитку активної молоді, відкривши для студентів нову освітню платформу», – переконаний голова суду Андрій Михайленко.

В рамках зустрічі керівники обговорили перспективи спільної роботи спрямованої на поглиблення конструктивного та відкритого діалогу з громадським суспільством, налагодження комунікації між учасниками угоди.

 

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду