Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд скасував іспитовий строк та направив жінку для відбування реального покарання

18 квітня 2018, 09:41

  17.04.2018 року суддею задоволено подання начальника Золочівського відділу з питань пробації про скасування іспитового строку та направлення засудженої Г., для відбування реального покарання.
       Орган пробації в судовому засідання просив суд скасувати засудженій іспитовий строк та направити її для відбування призначеного покарання, на підставі того, що засуджена була неодноразово, притягалася до адміністративної відповідальності, за що їй було винесено застереження у вигляді письмового попередження; а також у період іспитового строку скоїла інший злочин, у зв’язку з чим їй була оголошена підозра, а кримінальне провадження було направлено до суду для вирішення питання по суті. Таким чином, засуджена на шлях виправлення не стала та порушує порядок та умови відбування покарання з випробуванням. Жодних виправдувальних пояснень засуджена органу пробації надати не змогла.
       Заслухавши думку представників органу пробації, прокурора, пояснення засудженої та її адвоката, суд приходить до висновку, що засуджена Г., належних висновків для себе не зробила та не бажає інтегруватися до сусупільства, виконуючи обов’язки, покладені на неї під час іспитового строку. Тому суд, скасовує звільнення та направляє засуджену Г., для відбування покарання у вигляді одного року позбавлення волі з визначенням суми застави у розмірі 35240,00 грн, (тридцять п`ять тисяч двісті сорок грн. 00 коп.) які засудженій або уповноваженій нею особі необхідно внести на депозитний рахунок територіального управління державної судової адміністрації України у Харківській області .

      Ухвалу суду направлено до Єдиного Державного Реєстру Судових Рішень (справа №622/175/18). 
      Зазначимо, що Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом семи днів.


      За повідомленням прес-служби суду