Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ірпінським міським судом Київської області затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченою

17 квітня 2018, 14:04

     Доводимо до відома ЗМІ та громадськості, що 16.04.2018 року  Ірпінським міським судом Київської області у підготовчому судовому засіданні було розглянуто кримінальне провадження по обвинуваченню Ч…, депутата VII скликання Гостомельської селищної ради Київської області, секретаря постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного і культурного розвитку селища Гостомельської селищної ради, працюючої директором культурно-оздоровчого комплексу смт. Гостомеля, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом, а саме прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди).

     За результатами розгляду даної справи затвердженно угоду про визнання винуватості укладену 13.04.2018 р. між прокурором та обвинуваченою Ч....

     Відповідно до затвердженої угоди про визнання винуватості визнано Ч… винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України.

     На підставі угоди про визнання винуватості призначено Ч… покарання у вигляді штрафу в розмірі 1 500 (одна тисяча п’ятсот) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 25 500 (двадцять п’ять тисяч п’ятсот) грн. 00 коп. та стягнено з Ч… на користь держави витрати пов’язані з проведенням судової почеркознавчої експертизи у розмірі 3 432 (три тисячі чотириста тридцять дві) грн. 00 коп.

 За повідомленням прес-служби суду