Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вирок Менського райсуду Чернігівської області стосовно вбивці засудженого до довічного позбавлення волі судом апеляційної інстанції залишено без змін

17 квітня 2018, 13:27

27 березня 2018 року колегія суддів судової палати у кримінальних  справах Апеляційного суду Чернігівської області розглянула апеляційні скарги  обвинуваченого С. та його захисника на вирок  Менського районного суду Чернігівської області 12 жовтня 2017 року.

         Нагадуємо, що колегією суддів  Менського районного суду  засуджено чоловіка, за вчинення умисного особливо тяжкого злочину до покарання  у виді довічного позбавлення волі за ст. 115 ч. 2 п. 13 КК України  (Умисне вбивство вчинено особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство).                                                   

        Даний злочин  вчинено в червні 2017 року в одному із сіл Новгород-Сіверського району Чернігівської області  раніше неодноразово судимим чоловіком, в тому числі за вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб,  1974 року народження, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на грунті ревнощів, завдав своїй співмешканці удари деревяною палицею завдаючи тілесні ушкодження, від яких остання померла у лікарні.

За результатами розгляду апеляційних скарг колегія суддів винесла рішення, яким відмовлено у задоволенні апеляційних скарг обвинуваченого та його захисника, а вирок Менського районного суду залишено без змін.


За повідомленням прес-служби суду