Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Херсонським міським судом було взято під варту двох жінок, підозрюваних у замаху на крадіжку

17 квітня 2018, 10:26

16 квітня 2018 року у приміщенні Херсонського міського суду Херсонської області слідчим суддею Радченко Г. А. вирішувалось питання відносно застосування запобіжного заходу жінкам, які підозрюються у замаху на скоєння крадіжки.

Дані особи підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.3 ст.185 КК України - закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб, не доведена до кінця. Санкція даної  статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Таким чином, дві жінки  за попередньою змовою було між собою, проникли до квартири громадянина Б. та намагались викрасти з його дому побутову техніку та гроші. Однак не довели свій злочинний умисел до кінця, оскільки були помічені свідком даного кримінального правопорушення.

Ухвалою слідчого судді обом підозрюваним було обрано запобіжний захід у вигляді «тримання під вартою» з визначенням застави у розмірі 140960 грн., яка може бути внесена як самими підозрюваними, так й іншою фізичною або юридичною особою (заставодавцем).

 

За повідомленням прес-служби суду