Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось навчання працівників апарату Апеляційного суду міста Києва

16 квітня 2018, 15:21

В умовах, коли часто змінюється законодавство в Україні, а також  існує великий суспільний запит на відновлення довіри до судової влади, вимоги до професійних знань суддів та працівників апаратів судів значно підвищуються. Вони повинні не тільки знати законодавство, практику його застосування, а й володіти спеціальними навичками попередження та розв’язання конфліктних та нестандартних ситуацій задля забезпечення безперервної роботи суду.

Відтак, 13 квітня 2018 року в малому конференц-залі Апеляційного суду міста Києва відбувся семінар на тему: «Внутрішня та зовнішня комунікація суду. Попередження конфліктних та нестандартних ситуацій у суді. Типи кризових ситуацій та управління ними. Розгляд справ, що викликають суспільний інтерес, як різновид кризових ситуацій. Планування та алгоритм дій, спрямованих на забезпечення безперервної роботи суду в умовах надзвичайних ситуацій », організований Національною школою суддів спільно з Апеляційним судом міста Києва.

DSC_0043

Для проведення заходу було запрошено суддю Авдіївського міського суду Донецької області – Панченко ОленуВідкриваючи семінар, вона наголосила на важливості того, щоб добрі новини щодо функціонування судової системи доводилися до відома громадськості. На її думку, оскільки громадськість здійснює суспільний контроль за судочинством, велике значення має імідж судів (формування їх образу для сприйняття суспільством).

Лектор представила до уваги слухачів презентацію на зазначену тему, що дало змогу присутнім сприйняти інформацію ще й візуально.

Ключові слайди презентації представлено нижче для ознайомлення.

1

2

3

4 

5

6

7

8

9

10

За повідомленням прес-служби суду