Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом застосовано стягнення стосовно головного спеціаліста Державної казначейської служби України за порушення, пов’язане з корупцією

13 квітня 2018, 14:59

 

Судом застосовано стягнення стосовно головного спеціаліста Державної казначейської служби України за порушення, пов’язане з корупцією

10 квітня 2018 року  суддею Теплодарського міського суду Одеської області було ухвалено постанову про визнання винною громадянки К., яка є головним спеціалістом з інформаційних технологій та захисту інформації відділення Державної казначейської служби України у м. Теплодарі Одеської області у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 172-6 ч.2 КУпАП, та накладено на неї адміністративне  стягнення у виді штрафу у розмірі 100 (ста) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1700 (одна тисяча сімсот) гривень.

За матеріалами справи громадянка К. будучи суб’єктом декларування, в порушення ч.2 ст.52  Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані, придбавши 03.08.2017 року у спільну часткову власність квартиру, та після спливу встановленого Законом 10-денного строку, подала повідомлення до Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані.

Звертаємо увагу, що постанова суду не набрала законної сили та може бути оскаржена протягом 10 днів з дня її винесення до Апеляційного суду Одеської області.    

 За повідомленням прес-служби суду