Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний захід: «Професійна психологічна адаптація до суддівської діяльності»

12 квітня 2018, 11:41

11 квітня 2018 року Дніпровським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено тренінг у Ленінському районному суді м. Дніпропетровська на тему: «Професійна психологічна адаптація до суддівської діяльності». У тренінгу взяли участь працівники апарату суду.

Відкриваючи тренінг, заступник директора регіонального відділення Баштанник Алла Григорівна розповіла про загальні навчальні цілі заходу та представила викладача.

Провела тренінг доцент кафедри загальної психології та патопсихології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, кандидат психологічних наук Бунас Аліна Анатоліївна.

Під час тренінгу учасники ознайомилися із психологічними методами зовнішньої та внутрішньої комунікації, а також саморегуляції емоційних станів та основними методами профілактики синдрому професійного вигорання.

Цей тренінг дав можливість працівникам апарату отримати досвід застосування певних психологічних засобів саморегуляції власним психоемоційним станом для запобігання емоційному виснаженню, а також оволодіти навичками внутрішньовідомчої та зовнішньої комунікації з метою недопущення конфліктних ситуацій.

Значну частину тренінгу було приділено виконанню практичних вправ та обговоренню ситуативних завдань.

Після закінчення лекції Дніпровським  регіональним відділенням Національної школи суддів України було проведено анкетне оцінювання та анкетне опитування учасників щодо якості та  корисності тренінгу, а також вручено відповідні сертифікати про проходження тренінгу.

За повідомленням прес-служби суду