Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ковпаківський райсуд м. Суми призначив до розгляду справу за фактом подвійного вбивства

11 квітня 2018, 15:24

До Ковпаківського районного суду м. Суми надійшов обвинувальний акт щодо мешканця одного з сіл Охтирського району Сумської області  за ч.1 ст. 115, п.п. 9,13 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловік обвинувачується у вчиненні умисних особливо тяжких злочинів проти життя осіб.

Під час перебування в гостях у свого товариша, 2000 р. н., та сумісного вживання спиртних напоїв С. розпочав словесний конфлікт на ґрунті того, що почув негативні висловлювання на адресу своєї покійної матері. В ході конфлікту у чоловіка виник умисел на вбивство. Взявши ніж, він наніс удар в область шиї потерпілого, який через деякий час помер. Мати померлого, побачивши закривавленого сина та зрозумівши, що він мертвий, почала наносити удари руками по голові обвинуваченого. Той, усвідомивши, що злочин буде викрито небажаним свідком, наніс їй удар ножем в область шиї, що спричинило смерть.

Справа № 583/1078/18 розглядатиметься колегією суддів у складі: головуючого –  Фоменко І.М., суддів: Хитрова Б.В., Литовченка О.В.

Розгляд кримінального провадження призначено на 11 год. 00 хв. 13 квітня 2018 р.

 

За повідомленням прес-служби суду