Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Психологічні аспекти спілкування з людьми з особливими потребами

11 квітня 2018, 13:46

11 квітня 2018 року в місті Дніпрі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для працівників апаратів окружних судів на тему: “Психологія діяльності працівників апарату суду”.

У семінарі беруть участь 16 працівників апаратів окружних судів.

Захід відкрила заступник директора регіонального відділення, кандидат наук з державного управління Алла Баштанник, яка звернула увагу учасників на важливість теми семінару в контексті вивчення психологічних аспектів спілкування з людьми з особливими потребами і методів запобігання ефекту професійного вигорання.

Для проведення заходу запрошено доцента кафедри загальної психології та патопсихології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, кандидата психологічних наук Аліну Бунас.

Під час семінару значну увагу буде приділено проведенню інтерактивних лекції щодо психолого-етичних засобів попередження та припинення тиску на працівників апарату суду з боку учасників процесу, а також розгляду психологічних аспектів спілкування з різними типами осіб, у тому числі спілкування з людьми з особливими потребами.

Викладач розповість про шляхи вирішення та попередження конфліктів між працівниками суду, зупиниться на засобах оптимізації міжособистісних стосунків працівників апарату суду і надасть практичні рекомендації.

Аліна Бунас ознайомить слухачів з особливостями професійної невербальної поведінки, проведе обговорення та відповість на всі поставлені запитання.

Свої враження від участі у семінарі учасники висловлять під час заповнення анкети опитування.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка працівників апаратів судів”.

За повідомленням прес-служби НШСУ