Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

16-20 квітня 2018 року у Міловському райсуді Луганської області проводитиметься анонімне опитування громадян-відвідувачів суду

11 квітня 2018, 10:35

 

З 16 по 20 квітня 2018 року, з метою підвищення рівня доступу до правосуддя, забезпечення інформаційної відкритості діяльності суду та покращення її організації, у Міловському районному суді Луганської області буде проведено анонімне опитування громадян-відвідувачів суду.

Під час опитування респондентам буде запропоновано заповнити анкету та оцінити діяльність Міловського районного суду Луганської області області.

 Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи суду. Результати опитування будуть проаналізовані, розміщені на офіційному веб-сайті суду та використані для вдосконалення функціонування та адміністрування суду.

 Відвідувачі суду зможуть отримати анонімну анкету при вході в приміщення суду, заповнити та кинути її у спеціальну скриньку.

 Опитування буде проведено в приміщенні Міловського районного суду Луганської області за адресою: вул. Центральна, 124, смт. Мілове, Луганської області. 

Запрошуємо Вас взяти участь в опитуванні!

За повідомленням прес-служби суду