Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Водій, що керував автомобілем напідпитку, залишився без права керування транспортними засобами

11 квітня 2018, 09:03

Суддя Ленінського районного суду міста Миколаєва – Крутій Юрій Петрович позбавив прав керування всіма видами транспортних засобів – чоловіка, 1987 р.н., мешканця міста Миколаєва. 

З постанови вбачається, що водій Ш. 11.03.2018 о 09:30 год. в м. Миколаєві, по пр. Богоявленському в районі перехрестя з вул. Сімферопольською керував т/з ВАЗ з явними ознаками алкогольного сп'яніння, а саме: різкий запах з порожнини рота, від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки за допомогою тех.засобу Alkotest  Drager, а також від проходження медичного огляду у медичному закладі для встановлення стану алкогольного сп'яніння в установленому законом порядку відмовився у присутності двох свідків. Своїми діями Ш. порушив вимоги п.2.5 ПДР України. 

Ш. в судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином, про причини неявки не повідомив.

За результатами розгляду постанови суд притягнув правопорушника до адміністративної відповідальності та наклав на нього адміністративне стягнення - у вигляді штрафу в сумі 10 200 гривні, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік. 

Крім того, правопорушник оплатить судові витрати у розмірі 352,40 гривень.

Зазначимо, що постанова суду ще не набрала чинності.

 

За повідомленням прес-служби суду