Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд визначився з покаранням раніше судимому чоловіку, якого звинувачували у придбанні та зберіганні особливо небезпечного накротичного засобу

10 квітня 2018, 13:21

Суддею Ленінського районного суду м. Миколаєва – Захарченком Дмитром Володимировичем ухвалено вирок у кримінальному провадженні на підставі обвинувального акту за обвинуваченням громадянина В., 1984 року народження, мешканця м. Миколаєва, судимого, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 309 ч.1 КК України (тобто у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу без мети збуту).

 

Так, вироком суду встановлено, що В., 08.12.2017 близько 13.00 год., знаходячись біля будинку по вул. Південна в м. Миколаєві у невстановленої особи, незаконно придбав без мети збуту особливо небезпечний наркотичний засіб - опій ацетильований, масою у перерахунку на суху речовину 0,2126 гр, який зберігав при собі, до затримання працівниками поліції о 13.20 год., за вчинення адміністративного правопорушення на зупинці громадського транспорту "Південна" по пр. Богоявленському в м. Миколаєві.

 

Обвинувачений визнав себе винним і, не оспорюючи обставин пред’явленого обвинувачення, відмовився давати покази.

 

Суд визнав обвинуваченого В. винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 309 ч.1 КК України та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 1 рік.

На підставі ст.71 КК України, до призначеного покарання частково приєднано не відбуте покарання за вироком Заводського районного суду м. Миколаєва від 04.07.2017, та остаточно визначино покарання у вигляді позбавлення волі на строк 2 роки..

 

Вирок суду відправлено до Єдиного Державного Реєстру Судових Рішень.

Зазначимо, що вирок суду ще не набрав чинності.

 

За повідомленням прес-служби суду