Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинуваченого у нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, засуджено на 8 років позбавлення волі

02 квітня 2018, 16:19

30 березня 2018 року Дубровицький районний суд Рівненської області визнав винним громадянина К. у нанесені  тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 8 (вісім) років.

Згідно вироку, 01 січня 2016 року приблизно о 23 годині обвинувачений, знаходячись в належному Д. будинку, що розташований по вул. Незалежності – 59, в с.Селець Дубровицького району Рівненської області, під час сварки з потерпілим, що виникла на побутовому грунті, з мотивів раптово виниклих неприязних відносин в момент розпиття спиртних напоїв, умисно, зі значною силою, наніс останньому біля п’яти ударів кулаками обох рук та біля п’яти ударів обома ногами в область голови та тулуба, в результаті чого, спричинив потерпілому тілесні ушкодження, які в сукупності, згідно висновку судово-медичної експертизи, щодо живих осіб мають ознаки тяжких тілесних ушкоджень, як небезпечних для життя в момент їх заподіяння та знаходяться в прямому причинному зв’язку з фактом настання смерті потерпілого.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні не визнав.

Зазначимо, що протягом 30 днів на вирок суду може бути подана апеляційна скарга.

 

За повідомленням прес-служби суду