Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Васильківському райсуді Дніпропетровської області проведено тренінг "Поведінка судді-спікера та прес-секретаря суду під час спілкування із представниками ЗМІ"

30 березня 2018, 13:33

               Відповідно до плану комунікаційних заходів у Васильківському районному суді Дніпропетровської області 29 березня 2018 року проведено тренінг "Поведінка судді-спікера та прес-секретаря суду під час спілкування із представниками ЗМІ".

Тренінг проведено серед суддів Васильківського районного суду, судді - спікера, особи на яку покладено обов'язки прес-секретаря.

До програми тренінгу включено наступні питання: формат комунікації судді з представниками ЗМІ, поводження під час зйомки на відеокамеру в судовому засіданні та поза ним, висвітлення резонансних справ, комунікація під час кризових ситуацій, використання сучасних засобів комунікації для висвітлення роботи суду.

Учасники тренінгу обговорили важливість координації та командної роботи голови суду з прес-секретарем й працівниками апарату суду для налагодження ефективної комунікації з громадськістю; проаналізували комунікаційну стратегію суду та визначили шляхи її ефективного впровадження; а також можливі варіанти покращення внутрішньої комунікації в суді.

 

За повідомленням прес-служби суду