Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Саксаганському райсуді м. Кривого Рогу триває конкурс дитячих малюнків «Правосуддя майбутнього очима дітей»

30 березня 2018, 11:44

        Діти – майбутнє нашої країни! Саме від них залежить яким буде правосуддя в майбутньому, тому що прийде час і кожен з них буде творити історію України. Саме тому, сьогодні від нас дорослих, залежить, якими цінностями будуть керуватися наші діти, за якими правилами житимуть, коли настане їх час вирішувати долю країни. У березні 2018 року Саксаганським районним судом м. Кривого Рогу Дніпропетровської області вперше організовано конкурс дитячих малюнків під назвою «Правосуддя майбутнього – очима дітей». 

           

       У проведенні конкурсу прийняли участь діти молодшої вікової групи (5-7 років), що навчаються у дошкільному комунальному навчально-виховному комплексі №240 м. Кривого Рогу.

            

     Захід має на меті залучити юних митців висловити свою позицію та створити унікальний малюнок на судову тематику. Разом з ними ми намагаємось побачити своє віддзеркалення крізь призму дитячої уяви, яка відтворює на полотнах своє бачення суду у майбутньому, передає своє враження про життя судової системи.

    

     Адміністрація суду звертається до всіх небайдужих оцінити дитячі роботи. Голосуючи за найкращий малюнок, ми підтримуємо дітей, заохочуємо їх творчі здібності та обдарування, приймаємо участь у виховному процессі, формуванні світогляду, визначенні пріоритетів життєвого шляху.

     Голосувати дозволяється тільки один раз і лише за одного кандидата.

     Переможців буде обрано 16 квітня 2018року за підрахунком голосів.  

На переможців конкурсу чекають запрошення на екскурсію до Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області та заохочувальні призи!

 

КОНКУРСНІ МАЛЮНКИ 

За повідомленням прес-служби суду