Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Біляївський районний суд Одеської області застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному у скоєнні злочину, який спричинив загибель людини  

16 березня 2018, 15:44

 

   До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина Г., 1974 року народження, раніше не судимий, має вищу освіту, має неповнолітню дитину, підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України.

            Громадянин Г. підозрюється в тому, що 12.03.2018 року, в темний час доби, знаходячись біля території домоволодіння в с. Усатове Біляївського району Одеської області, в ході раптово виниклого конфлікту з громадянином М., діючи навмисно, повалив громадянина М. на землю та  наніс йому не менше двох ударів кулаком правої руки в область обличчя та тулуба. Згідно лікарського свідоцтва про смерть  від 14.03.2018 року - смерть громадянина М. наступила в результаті травматичного шоку, множинного перелому ребер.

  16.03.2018 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина Г. з утриманням в Одеському слідчому ізоляторі  строком на 20 днів  з дня та часу затримання підозрюваного.

 За повідомленням прес-служби суду