Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено тренінг «Психологічний клімат в колективі Кельменецького районного суду»

14 березня 2018, 14:39

На виконання плану Комунікаційної стратегії Кельменецького районного суду 13 березня 2018 року  для суддів та працівників апарату суду було проведено тренінг «Психологічний клімат в колективі Кельменецького районного суду».  Мета заходу -   покращити  соціально-психологічний клімат в колективі  Кельменецького районного суду.

         Відповідальна за тренінг прес-секретар Кельменецького районного суду  Паламарчук Г.М. зазначила, що однією із важливих ознак позитивного соціально-психологічного клімату в колективі є низький рівень конфліктності та уміння членів колективу Кельменецького районного суду конструктивно вирішувати конфліктні ситуації. Тому одним із основних завдань  заходу стало розширення досвіду взаємодії в колективі та формування навичок ефективного виходу із конфліктних ситуацій.

        Керівник апарату Кельменецького районного суду Лопушанська О.О. наголосила, що здоровий психологічний клімат у колективі є запорукою продуктивної та успішної роботи, чим менше конфліктів, тим більше це  сприяє   згуртованості колективу, а тому  при можливості їх необхідно уникати. Однак, якщо  конфліктна ситуація вже мала місце то доцільно аналізувати причини, та прийняти заходи  по попередженню їх у майбутньому. Колективу необхідно бути згуртованими. Створення психологічного клімату, згуртованості колективу - це найважливіша справа не тільки суду, але і кожного члена колективу.

          Працівники апарату суду під час заняття ознайомилися з причинами і джерелами стресу та навчалися підвищувати стресостійкість,  на життєвих прикладах розглянули конфліктні ситуації та шляхи їх вирішення, визначали їх вплив на працездатність.

За повідомленням прес-служби суду