Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Татарбунарського районного суду пройшли дистанційне навчання

14 березня 2018, 14:26

        Приємно усвідомлювати те, що ми з вами живемо у прогресуючому суспільстві, яке з кожним днем прагне удосконалюватись у всіх сферах. Судова система не відстає від технічного прогресу, завдяки чому працівники суду мають змогу пройти дистанційне навчання, не витрачаючи час та кошти на поїздки.

      Так, з початку 2018 року вже 6 працівників апарату Татарбунарського районного суду, з метою підвищення кваліфікації, пройшли навчання в Учбовому центрі ДП «Інформаційні судові системи», в режимі відеоконференцзв’язку.

      Секретар суду Гвоздьова Наталія та консультант суду Загорняк Тетяна з 22.01.2018 року по 26.01.2018 року пройшли індивідуальний навчальний практикум по роботі з комп’ютерною програмою «Д-3» за темою «Реєстрація справ та ведення статкарток (канцелярії по справах)». Після закінчення навчального практикуму вони також виявили бажання пройти тестування знань по роботі з КП «Д-3», по результатам якого отримали відмінні бали. Після проходження навчання та тестування дівчата отримали сертифікати.

      Також прийняли участь у дистанційному навчанні та отримали відповідні сертифікати секретарі судового засідання:

      Коренчук Олена та Чумаченко Дар’я – пройшли індивідуальний навчальний практикум по роботі з програмою звукозапису судових засідань «Акорд» 4 січня 2018 року та по роботі з програмами звукозапису судових засідань «Оберіг» та «Камертон» 12 січня 2018 року.

      Унгурян Тетяна – пройшла індивідуальний навчальний практикум по роботі з комп’ютерною програмою «Д-3» та програмами звукозапису судових засідань за темою: «Виготовлення документів судочинства та ведення технічного фіксування судового процесу» з 5 лютого по 8 лютого 2018 року.

      На даний час, з 12 березня по 16 березня, секретар суду Кршемінська Тетяна проходить навчання по роботі з комп’ютерною програмою «Д-3»  за темою «Реєстрація справ та ведення статкарток (канцелярії по справах)».

За повідомленням прес-служби суду