Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Позовні вимоги про захист честі, гідності та ділової репутації начальника управління захисту економіки в Херсонській області судом задоволено частково

13 березня 2018, 16:24

Херсонським міським судом Херсонської області під головуванням судді Гаврилова Д. В. розглянуто цивільну справу за позовом Антощука Артема Ігоровича до Гандзюк Катерини Вікторівни про захист честі, гідності та ділової репутації.

Відповідно до наявної інформації позивач займає посаду начальника Управління захисту економіки в Херсонській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, а відповідач є виконуючим обов`язки керуючого справами виконавчого комітету міської ради.

За результатами відкритого судового засідання, на якому були присутні представники громадськості, 12.03.2018 року було винесено рішення у даній справі, яким позовні вимоги задоволено частково.

Так, судом було визнано недостовірною, негативною та такою, що не відповідає дійсності, ганьбить честь, гідність та ділову репутацію позивача, певну інформацію, розміщену у вигляді посту під особистим профілем відповідача у всесвітній соціальній мережі Facebook. Крім того, суд вирішив, що з метою спростування поширеної інформації копії даного рішення необхідно направити до Виконавчого комітету Херсонської міської ради та Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

 

За повідомленням прес-служби суду