Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд кримінального провадження за обвинуваченням службової особи УМВС України в Сумській області в умисному вбивстві відкладено на 5 квітня 2018 року

07 березня 2018, 14:45

07 березня 2018 року у зв’язку із неявкою представника цивільного відповідача, відкладено розгляд кримінального провадження відносно службової особи УМВС України в Сумській області громадянина Д., обвинуваченого за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Цього ж дня ухвалою суду відносно обвинуваченого Д. продовжено запобіжний захід у вигляді домашнього арешту цілодобово, з покладенням обов’язків:

  • прибувати за першою вимогою до слідчого, прокурора, суду;
  • здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну;
  • утримуватися від спілкування зі свідками, потерпілими у даному кримінальному провадженні;
  • носити електронний засіб контролю цілодобово.

Строк дії ухвали в цій частині встановлено до 05 травня 2018 року включно.

Наступне судове засідання відбудеться 05 квітня 2018 року о 10 год. 00 хв.

Головуючий суддя – Янголь Є.В., судді –Капкін О.Б., Шершак М.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 243/3624/15-к.

Інформаційно: особа обвинувачується у тому, що перебуваючи на службі у м. Слов’янськ, на ґрунті особистих неприязних стосунків з потерпілим, здійснив постріли з табельної зброї в останнього. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

 

За повідомленням прес-служби суду