Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Принципи комунікації: дні «відкритих дверей», квести та передачі на ТБ

06 березня 2018, 10:58

Про підсумки комунікаційної роботи Зарічного районного суду м. Суми у 2017 році читайте в останньому номері газети "Закон і Бізнес". Матеріал підготувала прес-секретар суду Наталія Горкуша.

Вже не перший рік колектив Зарічного районного суду м. Суми працює над створенням ефективної системи взаємодії суду із засобами масової інформації та громадськістю. Даний напрямок є одним із головних у роботі суду.

Пріоритетними в цьому спрямуванні є популяризація роботи суду, взаємодія суду зі ЗМІ, проведення просвітницької роботи серед громадян міста, робота з кадрами з метою підвищення культури спілкування та якості обслуговування громадян. Зарічний районний суд м. Суми у своїй роботі в даному напрямку використовує такі інструменти комунікації як: зустрічі, лекції, бесіди, екскурсії, дні відкритих дверей, модельні судові засідання та правові квести для студентів.

З метою виявлення позитивних результатів, наявність успіхів чи навпаки недоліків і було проаналізовано комунікаційну діяльність суду у 2017 році. Про підсумки роботи суду в даному напрямку можете прочитати в газеті "Закон і Бізнес" за посиланням.

 За повідомленням прес-служби суду