Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти навчальних закладів завершили проходження практики в Ірпінському міському суді Київської області

05 березня 2018, 15:53

Студенти навчальних закладів завершили проходження практики в Ірпінському міському суді Київської області

     Проходження практики в суді – це здійснення першого кроку до майбутньої професії, адже саме вона допомагає молодому спеціалісту легше освоїтися після навчання на роботі.
     У період з 22 січня 2018 року по 23 лютого 2018 року, включно у Ірпінському міському суді Київської області проходив практику студент ІІІ-го курсу за освітнім ступенем «Бакалавр» Національного університету «Одеська юридична академія» - Герасименко Ілля Юрійович.
     У період з 22 січня 2018 року по 02 березня 2018 року, включно у Ірпінському міському суді Київської області проходили практику студент ІV-го курсу Ірпінського державного коледжу економіки та права – Руденко Ірина Юріївна, Марченко Олена Олегівна, Хуторна Ілона Владиславівна.
     Під час проходження практики, студенти під керівництвом керівника апарату суду Огнєвої Жанни Петрівни та під керівництвом заступника керівника апарату суду Кондратенко Надії Миколаївни набули практичного досвіду роботи у суді, ознайомилися з організаційною структурою суду та здобули навички роботи працівника апарату суду.

 

За повідомленням прес-служби суду