Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом ухвалено вирок чоловіку, що пограбував малолітню дівчинку

03 березня 2018, 09:52

Суддею Ленінського районного суду м. Миколаєва – Коваленком Ігорем Володимировичем закінчено розгляд кримінального провадження і ухвалено вирок відносно громадянина Ш.,1987 року народження, уродженця м. Миколаєва, неодноразово судимого, що на теперішній час притягується до кримінальної відповідальності Ленінським районним судом м. Миколаєва за ч. 1 ст. 186, ч. 2 ст. 190 КК України, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186  КК України.

Так, відповідно до вироку суду, 26.09.2017 о 13 годині 50 хвилин Ш., знаходячись біля будинку № 60, розташованого по проспекту Миру в м. Миколаєві, діючи повторно, за раптово виниклим умислом, спрямованого на заволодіння чужим майном, відкрито заволодів належним громадянці А. мобільним телефоном «Fly IQ4450», вартістю 699 гривень, який знаходився у користуванні її малолітньої доньки А., заподіявши потерпілій матеріальну шкоду на вказану суму. Після чого з місця події зник, розпорядившись викраденим майном на власний розсуд.

 

Обвинувачений визнав себе винним повністю, щиро розкаявся і не оспорюючи обставин пред'явленого обвинувачення, показав, що 26.09.2017 о 13 годині 50 хвилин, знаходячись біля будинку № 60 по проспекту Миру в м. Миколаєві, відкрито викрав мобільний телефон «Fly IQ4450», вихопивши його з рук малолітньої А., який потім продав на ринку «Колос». Що спонукало до вчинення даного кримінального правопорушення  Ш. пояснити не зміг. Завдані потерпілій особі матеріальні збитки не відшкодував.

 

Суд визнав Ш. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186  КК України, тобто у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), вчиненому повторно та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 4 (чотири) роки.

 

Вирок суду направлено до Єдиного Державного Реєстру Судових Рішень.

Зазначимо, що вирок суду не набрав законної сили.

 

 

За повідомленням прес-служби суду