Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пройшов День відкритих дверей у Міловському районному суді Луганської області

02 березня 2018, 16:37

Підсумки проведення Дня відкритих дверей в Міловському районному суді Луганської області 02 березня 2018 року

02 березня 2018 року у Міловському районному суді Луганської області відбулася зустріч працівників суду зі школярами 10 та 11 класів Міловської гімназії в рамках заходу «День відкритих дверей у суді».

Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе екскурсію приміщенням суду: огляд робочих кабінетів, залів судових засідань, стендів з додатковою інформацією; ознайомлення з діяльністю суду, роботою суддів, працівників апарату суду, а також доповідь про нововведення у законодавстві. 

Даний захід розпочав голова суду Шовкун В.О., який розповів учням про особливості розгляду справ зі свого практичного досвіду. Після чого відповів на запитання учнів. Консультант суду Кривошей В.В.,  ознайомив учасників заходу з діяльністю суду та інноваційними підходами до роботи. Також у доступній для учнів формі було роз’яснено  порядок  надання  та  отримання інформації, порядок звернення до суду, про що слід пам`ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні  наслідки порушення правил поведінки в  суді.

Відвідувачі мали змогу почути доповіді на теми: «Історія створення Міловського районного суду Луганської області», «Завдання суду. Нововведення у законодавстві», «Апарат суду: організація роботи, розподіл обов’язків між працівниками»,  дізналися про міфічні символи судової влади та переглянули фільм "Знайомсво з судом".

Присутнім було наголошено про відповідальне ставлення до обрання майбутнього місця роботи.

 За повідомленням прес-служби суду

За повідомленням

Прес-служби суду