Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Козельщинського райсуду Полтавської області опанували навички надання домедичної допомоги

01 березня 2018, 16:10

Лекція від сімейного лікаря Щепаченка Олександра Олександровича

Сьогодні, 01 березня 2018 року до Козельщинського районного суду Полтавської області, з лекцією про навики надання первинної до медичної допомоги, завітав завідуючий Новогалещинським АЗПСМ, лікар загальної практики – сімейний лікар Козельщинського ЦПМСД – Щепаченко Олександр Олександрович.

 

Знання методів оживлення, а також ознак життя та смерті є дуже важливим моментом у заходах щодо надання першої медичної допомоги. Нещасний випадок може відбутися у будь-який момент і з будь-якою людиною. І як правило, в таких випадках поряд немає лікаря чи фельдшера. У зв'язку з цим кожна людина повинна вміти правильно надати першу допомогу потерпілому.

 



Саме з найголовнішими правилами надання такої допомоги ознайомили працівників апарату Козельщинського районного суду Полтавської області.  Також лікар розказав та показав практику накладення джгута та бинтування  ран.



Першу медичну допомогу потерпілим при нещасних випадках нерідко вимушені надавати оточуючі, якими може бути кожний з нас. Тому ми повинні вміти попередити виникнення або знизити кількість важких чи критичних станів, а якщо вони виникли, то застосувати ті чи інші заходи для врятування життя.



Беріжіть себе та не будьте байдужі до інших!

За повідомленням прес-служби суду