Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виставка творчих робіт працівників Трускавецького міського суду Львівської області

01 березня 2018, 17:06

01 березня 2018 року в залі № 1 Трускавецького міського суду Львівської області відкрито виставку творчих робіт суддів та  працівників апарату суду, що проводиться за ініціативою судді-спікера Тетяни Василюк, а також активного сприяння голови суду Грицьківа Віталія Теофільовича, керівника апарату Віталія Корчинського, заступника керівника апарату Ірини Лесович.

      В експозиції представлені вишиті картини, вишиті ікони, в’язані вироби, вироби з бісеру, вишиванки, рушники та серветки. Поряд з картинами також представлені авторські ляльки.

Відвідувачі суду мають  змогу насолодитися виставкою чудових вишитих витворів мистецтва - робіт суддів та працівників апарату Трускавецького міського суду, у кожну з яких вкладено усю душу та найкращі побажання щастя та добра. Зала судових засідань перетворилась у виставкову. Працівники суду  продемонстрували, чим займаються у вільний час.

       Картини та ікони представлені на виставці мають майстерне поєднання кольорів, їх плавний перехід створюють враження не вишитих робіт, а малярських творів. Дивлячись на полотна здалеку, не віриться, що виконані вони не фарбами, а нитками та бісером.

      Яскраві кольори творів чудово передають світлий настрій авторів. На більшості творінь  оригінально і нестандартно поєдно графічний дизайн і як наслідок - створено неординарні полотна.

       В експозиції представлені роботи активних і творчих суддів та працівників апарату суду: Василюк Тетяни Василівни, Гнатишак Соломії Романівни, Замико Ірини Володимирівни, Луцької Ірини Ігорівни,   Лесович Ірини Євгенівни, Малицької Ольги Любомирівни, Наконечної Галини Ярославівни, Шумеляк Ольги Ігорівни завдяки яким кожен матиме можливість долучитися до світу мистецтва, творчості та краси.

       Ручна робота – це завжди ексклюзив, авторський твір, адже в нього вкладена частина душі майстра, тепло його рук. Виставка дарує своїм відвідувачам естетичне задоволення  від побаченого, адже це  творіння талановитих рук і світлих душ. 

       Набратися  нових сил для добрих вчинків, насититися невичерпною енергією для подальших задумів – ось не повний перелік усього, що можна отримати, відвідавши цю  виставку. Адже кожен експонат виставки – це синтез якості та чудової художньої майстерності працівників апарату суду.

        Виставка викликала захоплення у перших її відвідувачів, а саме учасників судових процесів.

         Всіх бажаючих запрошуємо відвідати  нашу виставку та насолодитись експонатами креативних та талановитих співробітників до  07 березня 2018 року.

ї

За повідомленням прес-служби суду