Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судове засідання у справі щодо вбивства громадського активіста відкладено у зв'язку з хворобою підсудного

01 березня 2018, 16:54

 

    Колегією суддів Зборівського районного суду Тернопільської області розглядається кримінальне провадження про обвинувачення  осіб Олександра З., Станіслава Б., Олексія Ц. та Максима К. в умисному вбивстві громадського активіста В. (ч. 2 ст. 115 КК України).

    У справі оголошено судові дебати.

    Однак, в судове засідання, призначене на 01 березня 2018року, обвинувачені  доставлені не були. Адміністрація Чортківської  установи  виконання покарань  повідомила, що обвинувачений Максим К.  не може  бути  доставлений до суду, а також не може брати участь у розгляді справи в режимі відеоконференцзв’язку  через хворобу  та надали медичну довідку, згідно якої етапування обвинуваченого провести не можливо .

     Неодноразові відкладення  даної справи у зв’язку з  недоставленням обвинувачених створюють серйозні  труднощі у звичайній роботі  Зборівського районного суду, так як   у розгляді справи задіяні всі судді даного суду, які у зв’язку із закінченням розгляду вказаного кримінального провадження  змушені відкладати інші судові справи.

      Оскільки  закон не надає право проводити судовий розгляд у відсутності будь-кого з обвинувачених  судове засідання відкладено на 12:00год  15 березня 2018року.

      Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному кримінальному провадженню можна здійснити за номером № 601/2038/16

 

За повідомленням прес-служби суду