Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верховний Суд залишив без зміни ухвалу апеляційного суду про оскарження ухвали слідчого судді щодо застави у 7 млн гривень

01 березня 2018, 16:46

28 лютого 2018 року Верховний Суд у складі колегії суддів Другої судової палати Касаційного кримінального суду розглянув у судовому засіданні касаційну скаргу захисника П. в інтересах народного депутата Розенблата Б.С.

Касаційна скарга була подана на ухвалу судді Апеляційного суду міста Києва від 17 серпня 2017 року про відмову у відкритті провадження за апеляційною скаргою Розенблата Б.С. на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 18 липня 2017 року (щодо обрання запобіжного заходу народному депутату Бориславу Розенблату у вигляді застави у 7 млн грн).

За результатами розгляду зазначеної касаційної скарги ухвалу судді Апеляційного суду міста Києва від 17 серпня 2017 року про відмову у відкритті провадження за апеляційною скаргою Розенблата Б.С. на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 18 липня 2017 року залишено без зміни, а касаційну скаргу захисника П. в інтересах Розенблата Б.С. – без задоволення.

Беручи до уваги, що складання постанови вимагає значного часу, колегія суддів вважала за необхідне обмежитись складанням і оголошенням лише резолютивної частини. Повний текст постанови буде проголошено об 11 год. 2 березня 2018 року за адресою: вул. Пилипа Орлика, 4а, м. Київ.

Постанова є остаточною і оскарженню не підлягає.

 

За повідомленням прес-служби суду