Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено чоловіка, за повторне вчинення злочинів

01 березня 2018, 12:04

        28 лютого 2018 року суддею Ізюмського міськрайонного суду Харківської області закінчено розгляд кримінального провадження та ухвалено вирок громадянину Л. 1979 року народження, мешканцю м. Ізюм, неодноразово судимого, за обвинуваченням у вчиненні злочинів, передбачених  ч. 3 ст. 185 КК України «Таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно поєднане з проникненням до житла», та ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження».

        Наприкінці серпня 2017 року гр.Л неодноразово відвідував помешкання гр.С. яка мешкає в с. Глинське з метою викрадення речей з цінних металів та іншого господарського майна. Також, той самий громадянин, знаходячись у будинку своєї знайомої, на ґрунті раніше виниклих неприязних відносин з потерпілою, маючи намір на завдання тілесних ушкоджень, завдав громадянці Д. удар кулаком в обличчя, від якого остання впала. Таке тілесне ушкодження відноситься до тілесних ушкоджень легкого ступеню тяжкості.

        Дослідивши докази, враховуючи наявність судимостей, рецидив злочину, суд дійшов висновку, що  перевиховання обвинуваченого та виправлення не можливо без ізоляції від суспільства та призначив обвинуваченому покарання у вигляді 3 (ТРЬОХ) років позбавлення волі.

 

За повідомленням прес-служби суду