Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особі, яка підозрюється у пособництві в розбійному нападі, обраний запобіжний захід у виді особистого зобов’язання

01 березня 2018, 14:06

На розгляд апеляційного суду Одеської області надійшла апеляційна скарга прокурора Одеської місцевої прокуратури №4 Галіцина О.С. на ухвалу слідчого судді Суворовського районного суду м.Одеси від 12.01.2018 року, якою відмовлено в задоволенні клопотання слідчого Хаджибеївського ВП Суворовського відділу поліції в м.Одесі ГУ НП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно Сидоренка А.Л.

Органами досудового слідства Сидоренко А.Л. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.27, ч.4 ст.187 КК України, тобто у пособництві в розбійному нападі з метою заволодіння майном потерпілої особи, а саме грошовими коштами у сумі 4 200 $, 200 €  та 12 500 грн., а також ключами та документами на автомобіль «Mercedes-Benz E 270 CDI», поєднаному з погрозою застосування насильства, яке є небезпечним для життя та здоров’я потерпілої особи, вчиненого за попередньою змовою групою осіб у липні 2017 року по вул. Балківська у м.Одесі.

За результатами апеляційного розгляду апеляційна скарга прокурора була задоволена частково, а ухвала слідчого судді Суворовського районного суду м.Одеси від 12.01.2018 року скасована з постановленням нової ухвали, якою клопотання слідчого Хаджибеївського ВП Суворовського відділу поліції в м.Одесі ГУ НП в Одеській області задоволено частково та до підозрюваного Сидоренка А.Л. застосований запобіжний захід у виді особистого зобов’язання з покладенням на нього обов’язків, встановлених ч.5 ст.194 КК України.

Пошук процесуальних документів по даному кримінальному провадженню можливо здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №523/394/18.

 

За повідомленням прес-служби суду