Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НШСУ: реєстрація на курс для кандидатів на посаду судді завершується 5 березня

28 лютого 2018, 18:30

До уваги кандидатів на посаду судді (із числа помічників суддів, які мають стаж роботи на посаді помічника судді щонайменше три роки), які беруть участь у доборі на посаду судді.

Відповідно до орієнтовного графіка добору на посаду судді місцевого суду, опублікованого Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, спеціальна підготовка кандидатів на посаду судді, які мають стаж роботи на посаді помічника судді щонайменше три роки, має розпочатися 19 березня 2018 року.

Спеціальна підготовка кандидатів на посаду судді у 2018 році буде проводитися за єдиною стандартизованою програмою одночасно в чотирьох локаціях: містах Києві, Харкові, Львові, Одесі.

Після ухвалення Вищою кваліфікаційною комісією суддів України рішення про направлення кандидатів на посаду судді для проходження спеціальної підготовки, Національною школою суддів України буде здійснено зарахування слухачів. У зв’язку з цим кожен слухач має обрати регіональне відділення (із зазначених вище).

У процесі визначення місця проходження спеціальної підготовки братиметься до уваги, зокрема, місце проживання та роботи кандидата на посаду судді, наявність житла тощо.

Для попереднього та своєчасного визначення місця для проходження спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді просимо заповнити та надіслати до 5 березня 2018 року відповідну форму (за цим посиланням)

За повідомленням НШСУ