Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Внесено зміни до Порядку особистого прийому громадян у Вищій раді правосуддя

27 лютого 2018, 18:13

Вища рада правосуддя під час засідання 27 лютого 2018 року розглянула питання про внесення змін до Порядку особистого прийому громадян у Вищій раді правосуддя.

Доповідач – Голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк поінформував, що частинами першою, другою статті 22 Закону України «Про звернення громадян» передбачено, що керівники та інші посадові особи органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, об’єднань громадян зобов’язані проводити особистий прийом громадян. Прийом проводиться регулярно у встановлені дні та години, у зручний для громадян час. Графіки прийому доводяться до відома громадян.

Рішенням Вищої ради правосуддя від 18 травня 2017 року № 1171/0/15-17 затверджено Порядок особистого прийому громадян у Вищій раді правосуддя.

Наказом Голови Вищої ради правосуддя від 12 грудня 2017 року № 589-к на посаду керівника служби інспекторів Вищої ради правосуддя призначено Куценка Володимира Дмитровича.

Враховуючи викладене, з метою залучення керівника служби інспекторів Вищої ради правосуддя до участі у проведенні особистого прийому громадян Вища рада правосуддя, керуючись статтями 3, 34 Закону України «Про Вищу раду правосуддя», вирішила внести до Порядку особистого прийому громадян у Вищій раді правосуддя зміни щодо залучення до проведення прийому громадян керівника служби інспекторів Вищої ради правосуддя Куценка Володимира Дмитровича.

 

Прес-центр судової влади України