Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новокаховський міський суд Херсонської області оприлюднив графік проведення судових засідань в режимі відеоконференції у березні 2018 року

27 лютого 2018, 14:42

Новокаховський міський суд Херсонської області в рубриці «Графік проведення відеоконференцій» розділу «Громадянам» опублікував графік проведення судових засідань в режимі відеоконференції на період з 01.03.2018 року до 31.03.2018 року.

Шановні громадяни, нагадуємо, що відповідно до ст. 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом.

Відповідно до п. 15.6 Розділу XIII «Перехідні положення» Цивільного процесуального кодексу України, п. 15.7 Розділу VII «Перехідні положення» Кодексу адміністративного судочинства України, до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в межах приміщення суду здійснюється за допомогою технічних засобів, що функціонують в судах на день набрання чинності цією редакцією Кодексу, за правилами, встановленими цією редакцією Кодексу.

За повідомленням прес-служби суду