Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей у Господаському суді Вінницької області

23 лютого 2018, 09:21

Відповідно до нещодавно затвердженої Комунікаційної стратегії важливим напрямком діяльності Господарського суду Вінницької області визначено проведення просвітницької діяльності серед молоді, що є надзвичайно важливим та актуальним, адже саме в руках молодого покоління майбутнє нашої держави.

В продовження гарної традиції, вперше в новому 2018 році та в рамках проведення Дня відкритих дверей, сьогодня, 22 лютого  до суду завітали студенти 2 курсу юридичного факультету на базі молодшого спеціаліста Донецького національного університету імені Василя Стуса.

У передчуттях цікавого та плідного спілкування гостей зустрічали суддя-спікер Олександр Банасько, заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк та прес-секретар  суду Олеся Слободян.

З вітальним словом до студентів звернулась Крістіна Ромуальдівна, яка ознайомила присутніх із планом проведення заходу.

Після короткого знайомства з діяльністю суду, гості відвідали судові засідання під головуванням Олександра Олександровича Банаська, який завжди приймає активну участь у підготовці та проведенні подібних заходів, ділиться з молодим поколінням професійним досвідом та знаннями.

В продовження заходу в актовій залі студенти переглянули презентаційний матеріал, підготовлений Крістіною Ромуальдівною, за допомогою якого гості наочно ознайомились з історією Господарського суду Вінницької області, його структурою, суддями та працівниками апарату.

Згодом організатори зустрічі провели студентам невеличку екскурсію судом.

Спеціалісти відділу узагальнення судової практики, статистики та інформаційно-аналітичного забезпечення суду Олена Макаренко та Валерій Гнира розповіли про основні функції та напрями роботи відділу.

В ході спілкування із помічником судді Людмилою Гнатовською та секретарем судового засідання Вікторією Кузьменко студенти ознайомились з особливостями їх професійної діяльності.

Також, на 4 поверсі  суду студенти відвідали приміщення архіву та кімнату для ознайомлення, оснащену персональним комп’ютером  з вільним доступом до мережі Інтернет.

На протязі всього часу перебування студентів в суді, вони активно цікавились тим, що відбувається, ставили запитання.

Учасники у повній мірі ознайомилися з особливостями юридичних професій, набули корисного досвіту, отримали багато важливої і цікавої інформації та ряд позитивних емоцій.

Дні відкритих дверей - чудова можливість підвищити рівень обізнаності громадян зі специфікою, особливостями і змістом діяльності судових органів, отримати певні знання та досвід, сформувати повагу до права, розширити можливість самореалізації молоді.

На завершення Олександр Олександович та Крістіна Ромуальдівна  побажали майбутнім юристам успіхів у навчанні та запросили до подальшої співпраці.

Ми завжди відкриті до спілкування та раді вітати гостей!

 

 За повідомленням прес-служби суду