Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ірпінський міський суд Київської області запрошує до співпраці учбові заклади Ірпінського регіону

13 лютого 2018, 11:00

Ірпінський міський суд Київської області запрошує до співпраці  учбові заклади Ірпінського регіону

 

         З метою організації співпраці, Ірпінський міський суд Київської області звернувся до учбових закладів  Ірпінського регіону!!!                   Важливим напрямком комунікаційної діяльності Ірпінського міського суду Київської області є просвітницька діяльність.                                               

         Робота з учнівською та студентською молоддю направлена на професійну орієнтацію, адже зацікавлена у професії молоді, яка після навчання працюватиме у судах - є запорукою справедливого і неупередженого суду.

         Тому, пропонуємо спільну організацію та проведення «Днів відкритих дверей у суді», в які працівники суду, судді, судді-спікери розкажуть молоді про свої професійні обов’язки, щоденну діяльність та судовий процес, проведення «модельних судових засідань», тощо.                                            

         Учні і студенти зможуть ознайомитися з приміщенням Ірпінського міського суду Київської області, почути історію суду і людей, які багато років життя віддавали суддівству, а також тих, хто працює у суді.                      

        Також суд пропонує бути слухачами у відкритих судових засіданнях у кримінальних або цивільних справах, у справах про адміністративні правопорушення.                                                                             

        Для узгодження дати й часу зустрічі, а також уточнення інших організаційних питань, просимо повідомити завчасно зручним для Вас способом:                                                                                                                         

- на електронну адресу суду:  inbox@ip.ko.court.gov.ua;                            

- за телефоном (04597) 60-430 – заступник керівника апарату суду, головний спеціаліст із забезпечення зв’язків із ЗМІ (прес-секретар) – Кондратенко Надія Миколаївна;                                                                            

- за адресою: 08202, Київська обл., м. Ірпінь, вул. Мінеральна, 7, 1 поверх, 11 кабінет.                                                                                          

Дуже сподіваємося почути від Вас пропозиції, а також визначення подальших кроків до співпраці!                                                                  З питань організації та проведення зустрічей пропонуємо звертатись до прес-секретаря суду - Кондратенко Надії Миколаївни (04597) 60-430.

 

За повідомленням прес-служби суду