Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти юридичних факультетів проходять виробничу практику в Хотинському районному суді.

12 лютого 2018, 12:10

   Студенти юридичних факультетів проходять виробничу практику в Хотинському районному суді.

  З  січня 2018 року  студенти юридичних факультетів вищих навчальних закладів України, а саме:  Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету  проходять виробничу практику в Хотинському районному суді.

  Наказами керівника апарату суду за студентами  закріплені керівники практики:  керівник  та  заступник керівника апарату Хотинського районного  суду.

   Студенти  ознайомлюються з роботою Хотинського районного суду.  його структурою, функціями, повноваженнями. За період практики студенти вивчають порядок складання процесуальних документів із цивільного, кримінального та адміністративного права, мають  можливість бути присутніми в судових засіданнях, оформляють справи, надсилають повістки, повідомлення за допомагою секретарів судового засідання. Засвоюють порядок реєстрації  та обліку справ і матеріалів, що надійшли до суду, порядок оформлення справ після їх розгляду, також порядок направлення справ в апеляційну інстанцію.

  Працівники Хотинського районного суду  охоче діляться своїм досвідом з майбутніми юристами. Віримо, що здобуті під час практики знання стануть міцною основою для подальшої кар’єри.

 За повідомленням прес-служби суду