Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 12 лютого 2018 року в Лубенському міськрайонному суді Полтавської області проводиться конкурс дитячого малюнку "Суд очима дитини"

09 лютого 2018, 11:10

     Лубенський міськрайонний суд Полтавської області з нагоди відзначення  Міжнародного жіночого дня, з метою налагодження комунікативної роботи суду в рамках проекту "Суд очима дитини" оголошує конкурс дитячого малюнку серед дітей м. Лубен та Лубенського району.

         Темами малюнків можуть бути:

  • "Феміда - богиня правосуддя"
  • "Хто такий суддя"
  • "Як я бачу суд"

         Роботи, що приймаються у конкурсі, повинні відповідати таким вимогам:

- на звороті малюнку мають бути зазначені прізвище, ім’я та по батькові автора малюнку, його вік;

- назва навчального закладу;

- контакти одного з батьків учасника конкурсу (прізвище, ім’я та по батькові та мобільний телефон).

         Конкурс проводиться з 12 лютого до 02 березня 2018 року включно.
        Учасником  конкурсу може стати будь-яка дитина віком від 5 до 12 років, яка проживає на території міста Лубен та Лубенського району.          Розмір роботи має бути виконаний у форматі -  не менше А4.

         Юні митці можуть подати свої роботи до 02 березня 2018 року за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська, 17 (приміщення суду).

         Відповідальна особа - прес-секретар суду Гак Тетяна Григорівна.

         Оголошення переможців конкурсу  відбудеться о 10:00 год. 07 березня 2018 року в приміщенні Лубенського міськрайонного суду Полтавської області.

         Малюнки конкурсантів буде розміщено в приміщенні суду та на сторінці суду в соціальній мережі «Facebook». При цьому буде визначено три найкращих малюнка, шляхом онлайн голосування відвідувачів сторінки суду в соціальній мережі «Facebook», малюнки будуть викладені на сторінці суду в соціальній мережі «Facebook» 02 березня 2018 року після 14:00 години. Саме голосування буде проходить до 07 березня 2018 року 08:30 год.

 

        За повідомленням прес-служби суду