Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори судді Липоводолинського районного суду Сумської області

02 лютого 2018, 14:11

17 січня 2018 року збори суддів Липоводолинського районного суду Сумської області за результатами таємного голосування обрали суддю місцевого суду Кузьмінського Олександра Валерійовича представником (делегатом) від Липоводолинського районного суду Сумської області для участі у спільних зборах суддів місцевих загальних судів Сумської області, на яких відбудеться обрання делегатів на XV черговий з’їзд суддів України, повідомляє суддя-спікер Бутенко Д.В.

Довідково зазначаємо про те, що згідно з рішенням Ради суддів України №71 від 07 січня 2017 року заплановано провести вищевказаний з’їзд 5 – 6 березня 2018 року (резервна дата 7 березня 2018 року).

Для обрання делегатів на зазначений захід 09 лютого 2018 року в приміщенні Апеляційного суду Сумської області відбудуться Спільні збори суддів місцевих загальних судів Сумської області, за результатами яких таємним голосуванням буде обрано п’ять делегатів на XV черговий з’їзд суддів України.

На даний час усі підготовчі дії по проведенню обласних спільних зборів суддів покладено на створений Радою суддів України організаційний комітет у кількості п’яти суддів, до складу якого увійшов суддя місцевого суду Бутенко Д.В.

 Із текстом рішення зборів суддів місцевого суду від 17 січня 2018 року № 1 можна ознайомитися тут. 

За повідомленням прес-служби суду