Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У січні до Скадовського районного суду Херсонської області надійшло 39 звернень осіб про надання інформації з архіву суду

02 лютого 2018, 16:00

За період з 01.01.2018 по 01.02.2018 до Скадовського районного суду Херсонської області надійшло 39 звернення громадян та організацій з приводу надання інформації та/або документів, які містяться у справах, які передано до архіву суду, з них:

 - 9 заяв про видачу копії вироку;

- 18 заяв про видачу копії рішення, ухвали та постанови суду;

- 1 заява про надання справи для ознайомлення;

- 2 заяви про видачу виконавчого листа;

- 1 заява про видачу копії технічного запису судового засідання;

- 9 заяв іншого змісту.

Всі звернення були оброблені відповідно до чинного законодавства, а підготовлені відповіді та копії документів – надані заявникам.

Крім того, у зазначений період, судом отримано 10 документів про закінчення виконавчого провадження у справах, які передано до архіву суду. Вся інформація про закінчення виконавчого провадження  була внесена до обліково-статистичних карток Автоматизованої системи документообігу суду, а самі документи долучені до матеріалів відповідних справ.

Також, у цей період, із судів вищих інстанцій було повернуто 2 справи, які раніше вже були передані на зберігання до архіву суду, а направлено, згідно запитів – 2 справи. Відомості про надходження та направлення справ були внесені до обліково-статистичних карток Автоматизованої системи документообігу суду.

За повідомленням прес-служби суду