Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному в умисному вбивстві продовжено строк тримання під вартою

01 лютого 2018, 18:51

До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про продовження строку тримання під вартою військовослужбовця В. в ОСІ м. Одеса, який проходить військову службу за контрактом у Збройних Силах України, підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.115 ч.1 КК України.

03.12.2017 підозрюваний В. в с. Алтестове Біляївського району Одеської області, діючи умисно, на ґрунті виниклих неприязних стосунків із громадянином С., заподіяв останньому проникаюче поранення грудної клітки з пошкодженням серця, застосувавши складний ніж та в результаті чого громадянина С. від отриманого поранення помер на місці.

 05.12.2017 року ухвалою слідчого судді Біляївського районного суду Одеської області відносно підозрюваного В. було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів на гауптвахті Південного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

31 січня 2018 року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про продовження строку тримання під вартою підозрюваного В. з утриманням в Одеському слідчому ізоляторі  до 4 березня 2018 року.

 За повідомленням прес-служби суду