Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС продовжує розгляд справи щодо права власності на житловий будинок ПАТ «Одеська кіностудія»

01 лютого 2018, 10:22

    13 лютого 2018 року відбудеться слухання справи за позовом сім’ї  Риженків до Реєстраційної служби Одеського міського управління юстиції Одеської області і Приморської районної адміністрації Одеської міської ради. Третіми особами по цій справі заявлені Приватне акціонерне товариство «Одеська кіностудія» та Фонду державного майна України. 

     Справа стосується житлового будинку (гуртожитку), який знаходиться за адресою Французький бульвар, будинок 33-а. У ньому мешкають позивачі та ще понад 30 жителів, які під час попереднього розгляду справи також були залучені до судового процесу в якості третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору. Зараз цей будинок належить ПАТ «Одеська кіностудія».  

     У позові йдеться про скасування розпорядження Приморської районної адміністрації від 12.05.2014 року «Про можливість зміни функціонального призначення гуртожитку під житловий будинок»; скасування рішення державного реєстратора прав на нерухоме майно про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, а також визнання недійсним свідоцтва про право власності на зазначений  житловий будинок, виданого  Приватному акціонерному товариству «Одеська кіностудія».

    Позивачі мотивують свої вимоги тим, що, на їхню думку, рішення прийняті відповідачами з порушенням вимог законодавства та не відповідають дійсним обставинам. Наступне судове засідання по справі  відбудеться 13 лютого 2018 року о 10:00 годин в приміщенні ООАС.

За повідомленням прес-служби суду