Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сокирянський районний суд запрошує місцеві ЗМІ до співпраці

01 лютого 2018, 09:33

З метою підвищення рівня довіри громадськості до здійснення правосуддя, звертаємось до засобів масової інформації  Сокирянського району та м.Новодністровськ  з пропозицією співпраці.

За допомогою громадськості, журналістів і громадян нам належить повернути довіру суспільства до судової влади. Це можна зробити, якщо налагодити активну і постійну комунікацію з громадянами шляхом донесення до суспільства інформації про реформування судової влади, про відповідальність, яку покладено на суддів законами України, про позитивні події та зміни, що відбуваються у судовій владі, про те, від чого залежить становлення нашої держави як правової та демократичної. Суспільна довіра й повага до суду є гарантом ефективної роботи судової системи і ЗМІ, як основний засіб публічного механізму поширення інформації, відіграють в цьому одну з найважливіших ролей.

З метою визначення проблем та перспектив взаємодії, Сокирянський районний суд запрошує представників ЗМІ на робочі зустрічі та пропонує у зручний для Вас час відвідувати судові засідання, з метою висвітлення як роботи суду в цілому, так і конкретних судових справ.

     Якщо представникам ЗМІ цікаво почути чи винести на обговорення будь-які теми, з метою належної підготовки та конструктивної бесіди просимо повідомити завчасно зручним для Вас способом:

  • на електронну адресу суду: inbox@sk.cv.court.gov.ua;
  • за телефоном:
  • (03739) 2-03-43 - голова суду Римлянська Галина Олексіївна;
  • (03739) 2-02-57 - суддя-спікер – Побережна Олена Дмитрівна;
  • (03739) 2-00-49, 2-12-93 - заступник керівника апарату суду (виконуючий обов»язки головного спеціаліста із забезпечення зв»язків із ЗМІ) – Паращук Руслана Василівна;
  • за адресою: 60200, Чернівецька область, м.Сокиряни, вул.Шевченка, 7. 

Сподіваємося почути від Вас зауваження та пропозиції, а також визначення подальших кроків до співпраці! 

З повагою,

голова суду – Римлянська Галина Олексіївна.