Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Запорізького районного суду надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням НАБУ стосовно Овчаренко Н.Г., Ходасевича О.В., Пономар Н.В., Антонової Н.В.

31 січня 2018, 10:56

Інформуємо щодо надходження до Запорізького районного суду Запорізької області кримінального провадження за обвинуваченням Овчаренко Н.Г., Ходасевича О.В., Пономар Н.В., Антонової Н.В.

30 січня 2018 року до Запорізького районного суду Запорізької області з Другої судової палати Касаційного кримінального суду Верховного суду надійшли матеріали кримінального провадження щодо Овчаренко Н.Г., Ходасевича О.В., Пономар Н.В., Антонової Н.В.

Системою автоматизованого розподілу справ того ж дня було визначено колегію суддів для розгляду даного кримінального провадження у складі: головуючого судді Сакояна Д.І., суддів Громової І.Б., Ачкасова О.М.

Згідно з ч. 12 ст. 31 КПК України, кримінальне провадження щодо обвинувачення у вчиненні кримінальних правопорушень, віднесених до підслідності Національного антикорупційного бюро України, здійснюється в суді першої інстанції - колегіально судом у складі трьох суддів, які мають стаж роботи на посаді судді не менше п’яти років.

У зв’язку з тим, що суддя Запорізького районного суду Запорізької області Сакоян Д.І. має стаж роботи на посаді судді менше п’яти років, того ж дня було проведено повторний автоматизований розподіл справи на підставі Розпорядження керівника апарату Запорізького районного суду Запорізької області.

Головуючим суддею у кримінальному провадженні системою автоматизованого розподілу справ визначено суддю Запорізького районного суду Запорізької області Яркіну С.В.

Підготовче судове засідання по вказаному кримінальному провадженню призначено на 13 год. 00 хв. 02 лютого 2018 року.

Запорізький районний суд Запорізької області нагадує представникам ЗМІ про можливість звернення до суду для отримання офіційної інформації з питань діяльності суду у межах, встановлених чинним законодавством України.

За повідомленням прес-служби суду