Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Затверджено план діяльності Комітету зв’язків судів зі ЗМІ та громадськістю на перше півріччя 2018 року

26 січня 2018, 18:20

26 січня 2018 року за сприянням Українського-канадського проекту "Підтримка судової реформи в Україні" відбулось засідання Комітету зв’язків судів зі ЗМІ та громадськістю, в якому прийняли участь заступник голови апеляційного суду Одеської області Андрій Дрішлюк та суддя-спікер апеляційного суду Одеської області Таїсія Цюра.

В ході наради були затверджені стратегія діяльності Комітету зв’язків судів зі ЗМІ та громадськістю, план діяльності Комітету на перше півріччя 2018 року.

Хочемо нагадати, що Комітет був створений для налагодження прямої комунікації між судом та суспільством, щоб за допомогою програм охоплення зробити суд відкритим для суспільства. Відкритість суду сформує високу довіру до суду та судді, що виступає однією з гарантій забезпечення незалежності суду як ключової інституції демократичного суспільства. Прямі зв’язки між судом та громадськістю за допомогою журналістів мінімізують неправдиву інформацію щодо діяльності судів, попередять поширення викривленої інформації про діяльність суду.

Фотозвіт

За повідомленням прес-служби апеляційного суду Одеської області