Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Броварському міськрайонному суді Київської області розпочинається анонімне анкетне опитування відвідувачів суду

26 січня 2018, 16:14

У період з 01 лютого по 28 лютого 2018 року в Броварському міськрайонному суді Київської області буде проведено анкетне анонімне опитування громадян-відвідувачів суду.

Опитування проводиться з метою розвитку діалогу між судовою владою та суспільством, підвищення довіри громадян до суду, вдосконалення організації роботи суду. Респондентам пропонується добровільно відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування у суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на інформаційних стендах, офіційному веб-порталі Броварського міськрайонного суду Київської області, дотримання строків та процедур розгляду справ.

Анкетування надасть можливість оцінити якість роботи суду та проаналізувати стан доступності правосуддя, а також посилити незалежність, ефективність та професіоналізм судової влади в Україні.

Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо покращення надання судових послуг. Узагальнені результати опитування громадської думки будуть опрацьовані, прийняті до уваги та оприлюднені на офіційному веб-порталі Броварського міськрайонного суду Київської області.

Громадяни, які бажають взяти участь у даному заході, можуть отримати бланки анкет у загальній канцелярії Броварського міськрайонного суду Київської області.

Керівництво Броварського міськрайонного суду Київської області заздалегідь висловлює вдячність усім учасникам опитування.

За повідомленням прес-служби суду