Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Використання землі не за цільовим призначенням стало підставою позову прокуратури про розірвання договору оренди

17 січня 2018, 16:57

Вознесенська місцева прокуратура Миколаївської області в інтересах держави в особі Вознесенської районної державної адміністрації Миколаївської області, Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області звернулася із позовом до громадянина «К» про розірвання договору оренди землі та зобов'язання вчинити певні дії.

До Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області надійшла позовна заява Вознесенської місцевої прокуратури Миколаївської області в інтересах держави в особі Вознесенської районної державної адміністрації Миколаївської області, Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області до громадянина «К» про розірвання договору оренди землі та зобов'язання вчинити певні дії.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що громадянину «К» на підставі договору оренди була надана земельна ділянка для сінокосіння і випасання худоби. Проте, було встановлено використання ним частини земельної ділянки з порушенням умов договору не за цільовим призначенням: на ній вирощується соняшник, тобто здійснюється товарне сільськогосподарське виробництво.

За наслідками автоматизованого розподілу справу № 473/4413/17 передано на розгляд судді Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області Вуїву Олегу Васильовичу.

У справі призначене підготовче засідання на 23.01.18 о 09:40 год., яке відбудеться у залі судових засідань №2 у приміщенні суду за адресою: 56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Кібріка, 11.

 

За повідомленням прес-служби суду